El baúl de los recuerdos

Ir abajo

El baúl de los recuerdos

Mensaje  JS el Mar Feb 23, 2010 2:24 pm

Ieps, més o menys per que ens posem d'acord, indiquem què tenim ja a l'esquena que poguem aprofitar.
A voz de pronto, jo tinc una llibreria molt shula d'ajax. Tb tinc els scripts aquells de javascript per adaptar la pàgina a la resolució i navegador de l'usuari.

Ara no sé que més tinc per ai. Ja m'ho miraré. S@s fora!

_________________
1f u c4n r34d th15 u r34lly n33d t0 g37 l41d

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

PS: I'm not anti-social, I'm just not user friendly...
avatar
JS

Mensajes : 178
Fecha de inscripción : 12/06/2009

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Re: El baúl de los recuerdos

Mensaje  miki el Mar Feb 23, 2010 3:47 pm

Doncs jo que recordi, només tinc la part aquesta de l'htaccess d'inmonauta. Ja miraré a veure si es pot treure profit d'alguna altra banda

_________________
So you say you learn faster by jumping in and you'll learn by just making your dream 3D MMORPG and you'll just pick up what you need as you need it Well here's a guide to help you along your way:
-Go to your local market
-Buy a whole fish. Salmon or Cod is recommended but even a Catfish will do
-Go home and turn on your computer
-Start up your IDE of choice
-Now take that fish you bought and smack yourself in the head with it
Repeat step 5 until thought of "jumping in" leaves your mind
avatar
miki
Admin

Mensajes : 53
Fecha de inscripción : 12/06/2009
Edad : 32
Localización : Barcelona de les Abadesses

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Re: El baúl de los recuerdos

Mensaje  JS el Mar Feb 23, 2010 5:58 pm

No crec k ns calgui, però tb tinc la llibreria de divs amb scroll vertical. És un xic millorable però va b.

_________________
1f u c4n r34d th15 u r34lly n33d t0 g37 l41d

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

PS: I'm not anti-social, I'm just not user friendly...
avatar
JS

Mensajes : 178
Fecha de inscripción : 12/06/2009

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Re: El baúl de los recuerdos

Mensaje  JS el Mar Mar 16, 2010 10:10 pm

He penjat al dropbox uns quants fitxers:

- index.php: l'esquelet de l'index.php... Només era per proposar una estructura amb tot d'includes comentats a mode d'exemple.
A part d'això, hi ha la línea <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; UTF-8" /> que fa referència al charset que hauríem d'utilitzar si no volem tenir problemes amb el caràcter €.
Tb he posat un div just a sota del body, per tal de poder redimensionar el body sencer si s'escau.
Finalment, hi ha una crida ara per ara comentada al script aquell que ajusta els continguts de la pàgina en funció del navegador.

- estil_navegador.js i estil_regles.js: les dues llibreries que adapten l'estil de la pàgina al navegador. De la primera només hem de fer cas de la funció ajustarContingut(); (que crido al final d'index.php), que és la que s'encarrega d'executar els estils programats en la segona llibreria... ara per ara buida.

- formulari_validacio.js: contè un parell de funcions de validació de textos i adreces de correu. Dec tenir alguna més complerta per ai... ja ho miraré.

- sistema_ajax.js i sistema_ajax.php: llibreries per poder fer peticions ajax de forma ordenada. De moment no les necessitem i el seu ús és una mica malparit d'explicar. Quan les necessitem ja ho parlarem amb més detall.

- sistema_sql.php: conté un parell de funcions d'interès. function connectaBD($usuari) permet connectar-nos a la base de dades local especificant el nom de l'usuari. function saneja($input, $eliminaInjeccioNoSQL = true) permet sanejar el text de les queries. Qualsevol text que vagi al servidor, desprès de ser validat, ha de passar per aquí. Èl segon paràmetre és opcional i permet desactivar la injecció de codi no SQL.

- sistema idioma.php: l'esquelet de la llibreria que ens ha de permetre carregar l'idioma. De moment pràcticament tot està comentat i per implementar. Abans de fer aquesta llibreria, hauríem d'inicialitzar les dades de l'usuari (per poder saber si té algun idioma preferit o alguna cosa per l'estil) en una llibreria sistema_usuari.php. Veig 2 alternatives per desar les dades de l'usuari: contruir un objecte ben xiroi o bé desar-ho tot en variables de sessió (id, nick, rang, idioma i alters que veiem que s'utilitzen molt sovint). Les variables de sessió pràcticament sempre estan activades però no sempre. As you wish, mein Freund.

_________________
1f u c4n r34d th15 u r34lly n33d t0 g37 l41d

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

PS: I'm not anti-social, I'm just not user friendly...
avatar
JS

Mensajes : 178
Fecha de inscripción : 12/06/2009

Ver perfil de usuario

Volver arriba Ir abajo

Re: El baúl de los recuerdos

Mensaje  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Volver arriba Ir abajo

Volver arriba


 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.